Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei P9:n kuvat vuotivat nettiin

Manu Pitkänen

Huawei P9:n kuvat vuotivat nettiin
MWC-messuilla ei nähty Huaweilta uutta P9-älypuhelinta, mutta nimettömänä pysyttelevä vuotaja on luovuttanut kuvia kyseistä puhelimesta VentureBeatin Evan Blassille.

Ulkonäön osalta P9 ei näytä eroavan kovinkaan paljoa viime vuonna esitellystä P8:sta, mutta takakuoreen on ilmestynyt sormenjälkilukija ja Honor 6 Plus -vaikutteinen kaksoiskamera. Blassin mukaan P9:n kamerassa käytetään kahta 12 megapikselin kennoa ja optiikan on toimittanut kamerayhtiö Leica. Järjestelmäpiiriksi on valittu Huawein HiSilicon-tytäryhtiön kehittämä Kirin 950 (grafiikkaohjain Mali-T880) ja keskusmuistia löytyy kolmen gigatavun edestä.

Erilaisia versioita P9:stä tulee Blassin mukaan kuitenkin neljä kappaletta. Perusversiossa on 5,2 tuuman Full HD -näyttö ja yksi on suunnattu budjettitietoisille asiakkaille (P9 Lite?). Lisäksi saataville tulee isolla näytöllä varustettu malli ja yksi suorituskyky edellä kehitetty versio.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja