Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google testaa Hands Free -maksamista ravintoloissa

Sami Koivunen

Google testaa Hands Free -maksamista ravintoloissa
Google pilotoi Kalifornian South Bayssä uutta Hands Free -maksutapaa.

Hands Free ei nimensä mukaisesti vaadi asikkaalta käsien käyttöä ostotapahtuman aikana, vaan asiakkaan älypuhelimessa oleva sovellus hoitaa oston "Maksan Googlella"-äänikomennon perusteella. Kun kassakonepalvelu on tunnistanut asiakkaan älypuhelimen, myyjälle näytetään asiakkaan Hands Free -profiiliin lisäämä kuva henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Hands Free hyödyntää Bluetooth Low Energy-, Wi-Fi- ja älypuhelimen paikannuspalveluja varmistaakseen käyttäjän läsnäolon kaupan lähellä. Käyttäjä saa kuitin maksutapahtumasta älypuhelimeensa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja