Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen näytöt uudistuvat odotettua aikaisemmin

Manu Pitkänen

iPhonen näytöt uudistuvat odotettua aikaisemmin
Apple on siirtymässä OLED-näyttöpaneeleihin iPhone-puhelimissa odotettua aikaisemmin, kertoo Nikkei. OLED-näytöt voisivat uusien tietojen mukaan tulla iPhoneihin jo vuonna 2017.

Apple neuvotteli vuodenvaihteessa muun muassa Samsungin ja LG:n kanssa OLED-tuotannon varaamisesta puhelimia varten. Tuolloin OLED-paneelien uumoiltiin ilmestyvän iPhoneihin vasta vuonna 2018, joten aikataulua on kiristetty yhdellä vuodella. Nikkein mukaan on kuitenkin mahdollista, että OLED-tekniikkaa käytetään vain kaikkein kalleimmissa malleissa, kuten iPhonen Plus-versiossa, joten iPhone 7s voisi käyttää edelleen LCD-näyttöä.

Applen kerrotaan olevan erityisen kiinnostunut joustavista OLED-paneeleista, joten yhtiön suunnitelmissa voi olla iPhonen muotoilun uudistaminen kaarevalla näytöllä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja