Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n vedenpitävyys testattiin – jopa kiehuvan kuumassa vedessä

PuhelinvertailuSamsung uusi lippulaivapuhelin Galaxy S7 oli pääasiallisesti hyvin pitkälti edeltäjämallin kopio. Pienten parannusten lisäksi uusia ominaisuuksiakin toki nähtiin, joista yksi on otettu suurennuslasin alle oheisilla videoilla.

BGR:n bongaamilla videoilla Galaxy S7:n vedenpitävyys testataan varsin perusteellisesti. Harris Craycraftin videolla (yllä) Galaxy S7 viettää aikaa veden alla, mutta pääsee myös uintireissulle mukaan. Molemmista testeistä Galaxy S7 suoriutuu moitteetta.

TechRax puolestaan testaa hieman erikoisempaa skenaariota, jossa Galaxy S7 laitetaan kiehuvaan veteen (alla) yhdessä iPhone 6s:n kanssa. Kenties tämä kertoo kuinka hyvin laitteet suoriutuvat vaikkapa pastaveteen putoamisesta. Bonusvideona (alimpana) vielä Galaxy S7:n ja iPhone 6s:n vedenkestävyyden vertailua kylmemmässä vedessä. Selväksi käy kumpi laitteista pärjää veden alla (ja kuumista lämpötiloista?) paremmin.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja