Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n huippupuhelin paljastui vuotajien kilpaillessa

1
Puhelinvertailu

HTC:n huippupuhelin paljastui vuotajien kilpaillessa
Mikäli älypuhelin säilyy edes jotakuinkin salaisuutena – tai edes hieman ulkoisesti salamyhkäisenä – sen julkaisuun asti, voidaan laitevalmistajan tietoturvaa pitää erinomaisena. Näin ei ole useimpien laitevalmistajien kohdalla, varsinkaan jos laitteita useimmin vuotavat lähteet löytävät agendan kuvien julkaisemiseen.

Näin on käynyt uuden HTC:n huippumallin kohdalla. Kuten aiemmin kerroimme, niin laite julkaistaan väitetysti HTC 10 -nimellä. Suosikkivuotaja Evan Blass (@evleaks) kertoi uutisen Twitterissä. Ja tämän jälkeen vuodot ovat vain lisääntyneet.

Blassin kilpakumppani (tai inhokki?) Steve Hammerstoffer (@OnLeaks) julkaisi Twitterissä laitteen speksejä ja muutamia kuvia. Tähän Blass vastasi virallisen näköisillä pressikuvilla. Tässäpä tarjolla siis kuvia HTC 10:stä, jonka ominaisuuksiin kuuluu mm. 5,15 tuuman QHD-kosketusnäyttö, Snapdragon 820 -piiri, 4 gigatavua RAM-muistia, Type-C USB sekä 12 megapikselin kamera.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Hentelöijä (vahvistamaton)

1

Nytkö kilpaillaan siitä kuka "vuotaa" julkisuuteen eniten tulevia puhelin- tai tablettimalleja? Voikohan tätä alemmas enää vajota...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja