Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nopeimmat tilaajat saavat Galaxy S7:n jo 8. maaliskuuta

Manu Pitkänen

Nopeimmat tilaajat saavat Galaxy S7:n jo 8. maaliskuuta
Helmikuun lopulla MWC-messuilla esitellyn Galaxy S7:n luvattiin tulevan myyntiin Suomessa 11. maaliskuuta, mutta samalla nopeimmille ennakkotilaajille luvattiin toimittaa puhelin jo ennen tätä päivämäärää.

Ennakkotilaajien aikaistetuksi toimituspäivämääräksi on varmentunut 8. maaliskuuta eli ensi viikon tiistai. Kuluttajia houkutellaan ennakkotilaajiksi myös ilmaisilla Gear VR -virtuaalilaseilla, joiden hinta erikseen ostettuna olisi 149 euroa. Ilmaisen Gear VR:n saa mikäli tekee tilauksen viimeistään 10. maaliskuuta.

Tavallisen Galaxy S7:n ja kaarevanäyttöisen Galaxy S7 edgen jälleenmyyntihinnat ovat 749 ja 849 euroa. Hinta on noussut valuuttakurssimuutosten takia noin 50 eurolla Galaxy S6:n julkaisuhintoihin nähden.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja