Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonessa ei ole enää tehokkain älypuhelinpiiri

Manu Pitkänen

iPhonessa ei ole enää tehokkain älypuhelinpiiri
MWC-messuilla esiteltyjen uusien Android-lippulaivapuhelimien myötä AnTuTu-testausohjelmiston kehittäjä päätti listata järjestelmäpiirit suorituskyvyn mukaiseen järjestykseen. Tulosten perusteella Samsungin ja Qualcommin uutuuspiirit laittavat hyvin kampoihin Applen iPhone 6s:stä löytyvälle A9:lle.

Suorittimen suorituskykyä mittaavassa testissä Galaxy S7:stä löytyvä Exynos 8890 ja esimerkiksi Sonyn Xperia X Performancesta löytyvä Snapdragon 820 sijoittuvat hyvin lähelle Applen A9:ää. Keskimääräisiin tuloksiin perustuvan listauksen mukaan Snapdragon 820 olisi hieman nopeampi kuin A9, kun taas Exynos 8890 jäisi hieman A9:n vauhdista.

Grafiikkaohjaimen suorituskykyä mittaavassa testissä piirien marssijärjestys pysyy samana, mutta Snapdragon 820:n Adreno 530 -ohjain vetää yli 40 prosentin kaulan A9:ään nähden. GFXBench-testiohjelman tuloksissa Snapdragon 820 on myös A9:n edellä, mutta ero ei ole sen tulosten perusteella läheskään yhtä iso, suunnilleen 10 prosentin luokkaa.


Vaikuttaisi siis siltä, että Snapdragon 820 ottaa haltuun puhelinpiirien kuninkuuden ainakin ensi syksyyn asti, jolloin Applen odotetaan esittelevän A10-piirin uuden iPhonen yhteydessä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja