Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook uudisti Messengerin ulkonäön Androidilla

Manu Pitkänen

Facebook uudisti Messengerin ulkonäön Androidilla
Facebook on uudistanut Messenger-pikaviestipalvelun Android-sovellusta uudella Material Design -henkisellä käyttöliittymällä. Päivitys on ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta.

Käytännössä uudistunut ilme tarkoittaa sitä, että ruudun yläreunan navigointipalkin väri on vaihtunut vaaleasta kirkkaan siniseksi, mutta palkin toiminnallisuuteen ei ole kuitenkaan kajottu. Alareunasta aikaisemmin löytynyt uusien keskusteluiden aloittamiseen, puheluiden soittamiseen ja haun käynnistämiseen tarkoitettu palkki on vuorostaan muuttunut pyöreäksi kelluvaksi painikkeeksi.

Google esitteli Material Design -tyylifilosofian vuonna 2014, joten Facebook ei ole hötkyillyt sen käyttöönotossa. Viivettä Facebook perusteli sillä, että Messengeriä käyttää sadat miljoonat ihmiset, joten isot päivitykset pitää suunnitella huolellisesti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja