Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen jymy-yllätys: Android N:n esiversio julkaistiin

Manu Pitkänen

Googlen jymy-yllätys: Android N:n esiversio julkaistiin
Google päätti yllättää koko alan ja julkaista Android N -käyttöjärjestelmän ensimmäisen julkisen kehitysversion tänään. Ohjelmisto on tästä päivästä lähtien kehittäjien testattavissa.

Android N:n virallista nimeä ei vielä kerrottu julkisuuteen, mutta muutamista sen sisältämistä uusista ominaisuuksista kerrottiin sentään. Yksi keskeisimmistä ominaisuuslisäyksistä on jaetun näytön tila niin puhelimissa kuin tableteissa. Taulutietokoneissa kahta eri ohjelmaa voi käyttää vierekkäin ja puhelimissa sovellukset näkyvät päällekäin. Videosovellusten tapauksessa myös Picture-in-Picture-tila on mahdollinen.

Ilmoitusjärjestelmää on parannettu ilmoitusten ryymittämisellä sekä pikavastauksilla. Android N:ssä on myös parannettu Doze-virransäästötila, jonka avulla laitteet kuluttavat vähemmän virtaa olleessaan käyttämättöminä. Iso uudistus on myös Java 8:n tuen lisääminen.


Googlen mukaan se on myös päättänyt helpottaa Android-esiversioiden testaamista ja se mahdollistaa Android N:ään päivittämisen OTA-päivityksenä. Lisätietoja aiheesta on luvassa myöhemmin. Laitteeksi tarvitaan kuitenkin Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Nexus 9, tai Pixel C.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja