Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell takoi taas jättituloksen

Manu Pitkänen

Supercell takoi taas jättituloksen
Mobiilipeliyhtiö Supercell jatkoi viime vuonna hurjaa kasvuaan. Tänään julkistettujen tilinpäätöstietojen mukaan yhtiön liikevaihto nousi 36 prosentilla 2,1 miljardiin euroon. Samalla käyttökate nousi 60 prosenttia 848 miljoonaan euroon.

Supercellin valikoimista löytyy nykyään neljä peliä. Uusin peli on tässä kuussa maailmanlaajuisesti julkaistu Clash Royale -kaksintaistelupeli. Sovelluskauppa-analytiikan perusteella yhtiön tuottoisin peli on kuitenkin jo vuonna 2012 lanseerattu Clash of Clans -peli. Muita pelejä ovat Boom Beach ja Hay Day. Kaikilla neljällä pelillä on Supercellin mukaan jo 100 miljoonaa aktiivista pelaajaa.

Tulosjulkistuksen yhteydessä Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen kertoi yhtiön ostaneen työntekijöiltään osakkeita takaisin. Kaikki yhtiön työntekijät omistavat Supercellin osakkeita ja takaisinostolla haluttiin palkita heitä yhtiön arvonnousista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja