Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Clash of Clans -kloonipelin kehittäjä ostettiin

Manu Pitkänen

Clash of Clans -kloonipelin kehittäjä ostettiin
Vuosi sitten iOS:lle ja Androidille julkaistun DomiNations-mobiilipelin lanseeraus näyttää olleen sen verran onnistunut, että pelin julkaisija Nexon päätti ostaa peliä kehittäneen Big Huge Games -studion.

DomiNations muistuttaa pelityyliltään paljon Supercellin Clash of Clansia, sillä molemmissa peleissä on ajatuksena kehittää omaa tukikohtaa ja kerätä lisää resursseja tukikohdan kehittämiseksi tuhoamalla vastustajien tukikohtia. DomiNations eroaa Clash of Clansistä kuitenkin siinä, että oman tukikohdan "kansallisuuden" pystyy valitsemaan. Kullakin kansallisuudella on omat vahvuudet ja heikkoudet.

Nexonin mukaan yhtiö on ollut tyytyväinen pelikehittäjän saannoksiin, mikä olikin yksi tärkeimmistä syistä yrityskaupalle. Peli on menestynyt niin Aasiassa kuin läntisillä markkinoillakin. Peliä on ladattu yhteensä 19 miljoonaa kertaa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja