Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin pääset testaamaan Android N -esiversiota

Manu Pitkänen

Näin pääset testaamaan Android N -esiversiota
Google julkisti yllättäen eilen Android N:n ensimmäisen kehitysversion ja nyt se on uusien Nexus-laitteiden omistajien ladattavissa. Päivitys onnistuu helposti OTA-päivityksenä alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että esiversiota ei ole tarkoitettu kaikkien käytettäväksi, vaikka kaikki halukkaat Nexus-käyttäjät pääsevätkin mukaan. Ongelmia tulee varmasti esiintymään, joten jos et pysty sietämään keskeneräisen ohjelmiston vikoja, niin kannattaa pysytellä nykyisessä käyttöjärjestelmäversiossa.

Kokeilunhaluiset saavat Android N:n ladattua vierailemalla osoitteessa g.co/androidbeta ja valitsemalla sieltä laitteen, jolla Android N:ää haluaa testata. Testikäyttöön soveltuvia laitteita ovat Nexus 6, Nexus 9, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player ja Pixel C. Kun laite on valittu, pitäisi päivitettävään laitteeseen tulla ilmoitus saatavilla olevasta päivityksestä. Asenna päivitys, anna laitteen käynnistyä uudelleen ja aloita testaaminen.


Vakaaseen Android-versioon palaaminen ei onnistu tietoja säilyttäen, joten muista pitää huoli tiedostoistasi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja