Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n myynti alkoi – Ennakkotilaukset ylittivät odotukset

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n myynti alkoi – Ennakkotilaukset ylittivät odotukset
Samsung Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen myynti on alkanut tänään eri puolilla maailmaa. Uusien lippulaivapuhelimien toivotaan kaappaavan takaisin Applelle menetettyjä markkinaosuudet high-end-puhelimissa.

Puhelimien toivotaan menestyvän erityisesti Kiinassa, jossa Samsungin myynnin edistyminen on ollut verkkaisempaa kuin kilpailevilla merkeillä. Vaikka puhelimissa otetaankin lähinnä pieni kehitysaskel Galaxy S6 -sukupolvesta eteenpäin, ollaan Samsungilla kuitenkin luottavaisia puhelimien menestysmahdollisuuksista.

Yhtiön älypuhelinliiketoimintaa nykyisin luotsaava Koh Dong-jin paljasti lehdistölle ennakkotilausten tason olevan odotettua korkeammalla tasolla. Se mikä tämä taso käytännössä on tai miten se vertautuu esimerkiksi edellisiin Galaxy S -lanseerauksiin, jätettiin avoimeksi kysymykseksi. Puhelin lanseerattiin tänään yhteensä 60 maassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.