Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee Galaxy S7:n purettuna, iFixitiltä arvio

Matti Vähäkainu

Samsung esittelee Galaxy S7:n purettuna, iFixitiltä arvio
Tavallisesti hyvin pian huippupuhelinten julkaisun jälkeen pääsemme tarkastelemaan laitetta jopa komponenttitasolla. Tästä pitää yleensä huolen laitteiden purkamiseen ja kokoamiseen erikoistuva iFixit, joka esittelee laitteen komponentit, mutta myös arvioi laitteen korjattavuuden.

Tälläkin kertaa tarjolla on komponenttien tarkastelua, mutta sen tarjoaa iFixitin lisäksi itse laitevalmistaja. Samsung on ottanut iFixitin homman itselleen ja esittelee Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen sisuskaluja verkkosivustonsa lehdistöhuoneessa.

Tarjolla on yksityiskohtaisia kuvia niin piireistä kuin rungosta ja vaikkapa kameroista. Kuvien lisäksi Samsung tarjoaa lyhyitä selityksiä kunkin osan tehtävästä luonnollisesti unohtamatta kehumista ja ominaisuuksien esittelyä.

Vaikka artikkelista selviääkin pääosin laitteen sisältö liki kaikkine komponentteineen, niin edelleen esimerkiksi laitteen korjattavuus selviää paremmin iFixitin artikkelista, jossa Galaxy S7:n arvosanaksi saadaan 3/10.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja