Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7 -julkaisu onnistui: Ennakkotilaukset kasvoivat moninkertaisiksi

Matti Vähäkainu

Galaxy S7 -julkaisu onnistui: Ennakkotilaukset kasvoivat moninkertaisiksi
Samsungin viimeisimmän lippulaivapuhelimen julkistus onnistui ilmeisesti valtaisan hyvin, sillä yhtiön virallisten tietojen mukaan ennakkotilausluvut ovat olleet edeltäjää merkittävästi suurempia. Yhtiön mukaan Galaxy S7 -laitteita on tilattu yli 2,5 kertaa enemmän kuin aiempia Galaxy-puhelimia.

Korealaisyhtiön Hollannin osasto ilmoitti ilouutisista omalla verkkosivustollaan. Luvut perustuvat Euroopassa ennakkotilattuihin laitteisiin, joihin lukeutuu Galaxy S7 sekä sen sisarmalli Galaxy S7 edge.
Luvut eivät tässä vaiheessa kerro kuinka paljon laitteita on tähän mennessä myyty tai toimitettu, mutta suosio on yllättänyt jopa yhtiön johtoporrasta. Samsungin mukaan ennakkotilauksissa Galaxy S7 edgen osuus oli 67 prosenttia.

Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge ovat olleet eilisestä lähtien myynnissä maailmanlaajuisesti.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja