Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tyytyi hitaampaan lataukseen oman piirinsä takia

1
Puhelinvertailu

Samsung tyytyi hitaampaan lataukseen oman piirinsä takia
Samsungin hiljattain esittelemä Galaxy S7 saapuu tietysti kahtena eri mallina (Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge). Lisäksi eroavaisuuksia löytyy jopa mallien sisältä, joka saattaa aiheuttaa kuluttajissa kysymyksiä.

Erityisesti eroavaisuuksista on mietittänyt kamerasensoreiden valmistajat, sillä Galaxy S7 -laitteissa on kahden eri valmistajan, Samsungin ja Sonyn, kuvauslaitteistoa. Tämä ei kuitenkaan näyttäisi vaikuttavan kameran ottamien kuvien lopputulokseen niin merkittävissä määrin, että kuluttajien tulisi olla huolissaan.

Toinen eroavaisuus laitteistoissa on myyntialueesta riippuva järjestelmäpiiri. Kuten aiemminkin, Samsung myy lippulaivamallia sekä omalla Exynos-järjestelmäpiirillä että Qualcommin valmistamalla Snapdragon 820 -piirillä. Näiden väliltä löytyy tietysti eroavaisuuksia, mutta pääasiassa ne ovat samaa tasoa eikä mullistavia eroja löydy.

Android Central kertoo, että Samsung on kuitenkin joutunut oman piirinsä takia tyytymään Snapdragonissa Quick Charge 2.0 -standardin pikalataukseen, vaikka Qualcommin valmistama piiri tukee uudempaa ja parempaa 3.0-versiota. On tietysti valitettavaa, että Snapdragon-piirillä varustetun Galaxy S7:n omistajat eivät pääse nauttimaan yli tuplasti nopeammasta latauksesta, mutta on toki ymmärrettävää, että Samsung haluaa tarjota puhelinmalleilleen mahdollisimman tasaiset olosuhteet.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Taiffari (vahvistamaton)

1

Lainaus:

On tietysti valitettavaa, että Snapdragon-piirillä varustetun Galaxy S7:n omistajat eivät pääse nauttimaan yli tuplasti nopeammasta latauksesta, mutta on toki ymmärrettävää, että Samsung haluaa tarjota puhelinmalleilleen mahdollisimman tasaiset olosuhteet.

Hmm, ht tp://ww w.androidauthority.co m/quick-charge-3-0-explained-643053/. Tämän mukaan 3.0 ei tarjoa merkittäviä etuja nopeudessa vaan enemmänkin hyötysuhteessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.