>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rope Racers on uusi kotimainen hittipeli – kymmenen ladatuimman pelin joukossa yli 50 maassa

Sami Koivunen

Rope Racers on uusi kotimainen hittipeli – kymmenen ladatuimman pelin joukossa yli 50 maassa
Helsinkiläinen Small Giant Games on julkaissut Rope Racers -köysipelin iOS:lle.

Rope Racersissä kilpaillaan muita pelaajia vastaan kaksiulotteisilla peliradoilla. Pelin nimen mukaisesti pelihahmo kykenee tarttumaan köysillä peliradan reunoihin ja lisäämään niillä vauhtia. Ennen peliä pelaajan kuuluu lyödä vetoa sijoituksestaan ja pelin kulku ratkaisee saako pelaaja virtuaalirahansa takaisin. Peliä voi pelata joko pelin määrittelemiä vastustajia vastaan tai kavereiden kesken.

Viime viikolla julkaistu peli on jo noussut Applen listoilla parhaiden uusien pelien joukkoon. Lisäksi peli on App Annien mukaan tällä hetkellä ladatuin iPhone-kilpailupeli 40 maassa ja pelikategorian top kympissä 51 maassa. Small Giant Games tunnetaan mm. viime vuonna julkaistusta Oddwings Escape -pelistä, joka keräsi App Storessa miljoona latausta viikossa.Rope Racersin voi ladata iOS:lle App Storesta. Pelin Android-versio saapuu 17. päivä tätä kuuta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.