Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn esitteli pöydän kosketusnäytöksi muuttavaa projektoria

Manu Pitkänen

Sonyn esitteli pöydän kosketusnäytöksi muuttavaa projektoria
SXSW-messuilla Sony on esitellyt useita prototyyppilaitteita, joiden ajatuksena on esitellä minkälaista teknologiaa tulevaisuudessa voitaisiin nähdä markkinoilla. Yksi esitellyistä prototyypeistä on projektori, jonka avulla minkä tahansa pinnan saa muunnettua "kosketusnäytöksi".

Projektori heijastaa esimerkiksi pöytäpinnalle virtuaalisia elementtejä, joita käyttäjä pystyy vapaasti siirtelemään pinnan asettamissa rajoissa. Projektori osaa myös tunnistaa sen näköpiirissä olevia kohteita, mikä avaa sen käytölle uusia mahdollisuuksia. Projektoria voitaisiin esimerkiksi käyttää satu- tai oppikirjojen sisältöjen visualisoimisen apukeinona.
Prototyyppi vaikuttaa Sonyn jo vuoden 2014 CES-messuilla esillä olleen Life Space -projektorin uudelta versiolta, jossa on liiketunnistuksen lisäksi tuki kohteen tunnistukselle.

SXSW:ssä Sony esitteli myös Project N:ksi nimettyä C-kirjaimen muotoista ja kaulaan puettavaa kuuloketta. Kaiuttimien lisäksi kuulokkeissa on mikrofoni puheohjausta varten, GPS-sensori sekä kamera.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja