Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify lopetti Windows Phonen tukemisen (päivitetty)

1
Manu Pitkänen

Spotify lopetti Windows Phonen tukemisen (päivitetty)
Spotify on päättänyt lopettaa Windows Phonen tukemisen ja näin ollen Windows Phone -sovellusta ei aiota enää päivittää. Sovellus on kuitenkin edelleen saatavissa Windows Storesta.

Asia tuli ilmi WishAppList-sivuston kautta. Nimensä mukaisesti sivuston kautta voi esittää kehitysideoita Windowsin ohjelmistoekosysteemiin liittyen. Spotifyn Windows Phone -sovellukseen pyydettiin päivitystä, mutta Spotifyn asiakaspalvelun antaman vastauksen mukaan päivitystä ei ole tulossa, koska palvelu on päättänyt lopettaa Windows Phonen tukemisen.

Spotify ei välttämättä hylkää Windows-mobiililaitteita kokonaan, sillä tuki saattaa jatkua tulevaisuudessa universaalin sovelluksen muodossa. Päätöksiä ei ole kuitenkaan tehty, joten tällä hetkellä asian tiimoilta ei ole mitään kerrottavaa.

Päivitys. Spotify on kumonnut tiedot ja kertoo tukevansa edelleen Microsoftin alustoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
joonazzz (vahvistamaton)

1

Ei lopettanut, virheellisesti joku oli informoinut tuen päättymisestä ja tämä erhe on jo korjattu spotifyn toimesta. Uusin päivitys tulee vieläpä tämän päivän aikana.
Sinällänsä hölmöä ettei tämä sivusto ole artikkeliaan päivittänyt ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.