Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell lisäsi Boom Beachiin uusia ominaisuuksia

Manu Pitkänen

Supercell lisäsi Boom Beachiin uusia ominaisuuksia
Supercell on julkaissut päivityksen suositulle Boom Beach -pelilleen. Päivitys sisältää paljon bugikorjauksia sekä parannettuja grafiikoita, mutta itse pelaamiseenkin on tullut uusia ulottuvuuksia.

Ensimmäisenä silmien eteen tuleva uusi ominaisuus on voittopisteisiin (Victory Points) perustuva sotilasarvojärjestelmä, jota käytetään päivittäin saatavien resurssipalkintojen määritykseen. Palkintoja on jaettu ilman sotilasarvojakin, mutta ei mitenkään standardisoidulla tavalla.

Boom Beachissä voittopisteiden keräämistä on ajoittain pyritty välttämään, koska samalla omalle kartalle ilmestyvien vastustajatkin hankaloituvat ja näin resurssien varastaminen hankaloituu. Sotilasarvojärjestelmän lisäksi voittopisteiden keräämistä yritetään kannustaa Supply Chest -palkinnolla, jonka saa omakseen kerättyään viisi voittopistettä. Palkinnot määräytyvät sotilasravon mukaan.

Uutta on myös patsassäiliö, jossa voi säilyttää ylimääräisiä patsaita, joita ei välttämättä nyt tarvitse, mutta niistä voi olla hyötyä myöhemmin. Päämaja ja "Armory" päivittyivät tasolle 22. Gearheart -vastuksessa yrityskertojen määrää on kasvatettu kolmesta viiteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja