Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Telegram uudisti superryhmäkeskustelut

Manu Pitkänen

Telegram uudisti superryhmäkeskustelut
Pikaviestipalvelu Telegram on parantanut ryhmäviestiominaisuuksia päivittämällä niin sanottujen superryhmien suurimman mahdollisen käyttäjämäärän 5000 käyttäjään. Aiemmin yläraja oli tuhannessa käyttäjässä.

Superryhmät voivat olla yksityisiä keskustelukanavia tai jatkossa myös julkisia chat-luolia. Julkisiin chat-ryhmiin viittaaminen onnistuu helposti linkkien avulla, jotka ovat muotoa telegram.me/publictestgroup. Julkisten ryhmien vaarana on tietysti spämmiviestien tehtailijat, mutta tätä vastaan Telegram taistelee moderointityökalujen avulla. Tavalliset ryhmät on tarvittaessa mahdollista muuttaa superryhmäksi.

Superryhmissä uutta on myös "uutisnostot", mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että koko ryhmälle tärkeät viestit on mahdollista kiinnittää näytön ylälaitaan samalla logiikalla kuin perinteisimmissä keskustelupalstoilla kiinnitetään suosittuja keskusteluaiheita.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja