Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HERE lopettaa Windows-puhelimien tuen

Manu Pitkänen

HERE lopettaa Windows-puhelimien tuen
Nokialta saksalaisille autovalmistajille siirtynyt HERE-karttayhtiö on ilmoittanut lopettavansa Windows-sovellusten tukemisen.

Windows 10:n karttasovellus poistetaan Windows Storesta maaliskuun 29. päivänä ja Windows Phone -puhelimet saavat jatkossa vain kriittisten bugien korjauspäivityksiä. Uusia ominaisuuksia HERE-sovellusen Lumia-käyttäjät eivät enää siis saa. Täysin tyhjän päälle Windows ei kuitenkaan jää, sillä Microsoft kehittää omaa karttasovellusta Windows-laitteille. Microsoft aikoo julkaista lähiaikoina päivityksen karttasovelluksestaan.

HERE perustelee päätöstään luopua Windows 10:n tuesta sillä, että sovelluksen taustalla oleva tekninen ratkaisu vanhenee ensi kesään mennessä. Sovelluksen vaatimat muutostyöt koetaan ilmeisesti niin suuriksi, ettei siitä ole iloa Windows 10:n käyttäjäkunnalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.