Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HERE lopettaa Windows-puhelimien tuen

Manu Pitkänen

HERE lopettaa Windows-puhelimien tuen
Nokialta saksalaisille autovalmistajille siirtynyt HERE-karttayhtiö on ilmoittanut lopettavansa Windows-sovellusten tukemisen.

Windows 10:n karttasovellus poistetaan Windows Storesta maaliskuun 29. päivänä ja Windows Phone -puhelimet saavat jatkossa vain kriittisten bugien korjauspäivityksiä. Uusia ominaisuuksia HERE-sovellusen Lumia-käyttäjät eivät enää siis saa. Täysin tyhjän päälle Windows ei kuitenkaan jää, sillä Microsoft kehittää omaa karttasovellusta Windows-laitteille. Microsoft aikoo julkaista lähiaikoina päivityksen karttasovelluksestaan.
HERE perustelee päätöstään luopua Windows 10:n tuesta sillä, että sovelluksen taustalla oleva tekninen ratkaisu vanhenee ensi kesään mennessä. Sovelluksen vaatimat muutostyöt koetaan ilmeisesti niin suuriksi, ettei siitä ole iloa Windows 10:n käyttäjäkunnalla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja