Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft aloitti vihdoin Windows 10:n levityksen vanhemmille Lumioille

Puhelinvertailu

Microsoft aloitti vihdoin Windows 10:n levityksen vanhemmille Lumioille
Microsoft on tänään virallisesti kertonut, että Windows 10:n mobiiliversio on lähtenyt jakeluun myös vanhemmille Lumia-laitteille ja muille Windows-puhelimille. Mukana on liki parikymmentä mallia parin viime vuoden ajalta ja kaikista hintasegmenteistä.

Päivitys saapuu tuttuun tapaan porrastetusti, joten osassa maita ja operaattoreita päivityksen saa jo tänään, mutta toisaalla ilmoitusta päivityksen saapumisesta voi joutua odottamaan ainakin joitakin päiviä.

Yhtiöstä kerrotaan, että päivitys on saapumassa seuraaville puhelinmalleille: Lumia 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435, BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q, and the MCJ Madosma Q501.

Voit tarkistaa päivityksen Upgrade Advisor -sovelluksella, joka löytyy sovelluskaupasta. Allekirjoittaneen Lumia 640:lle Yhdysvalloissa päivitys on ilmestynyt, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja