Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pomo hermostui vuotaneesta kuvasta: "Se ei ole iPhone 7"

Manu Pitkänen

Pomo hermostui vuotaneesta kuvasta: Se ei ole iPhone 7
Kevät on yleensä sitä aikaa kun aasialaisten komponenttivalmistajien kautta nettiin vuotaa kuvia tai tietoja tulevan syksyn uudesta iPhone-mallista. Tälläkin kertaa iPhone 7:ään liittyviä kuvavuotoja on alkanut ilmestyä verkkoon.

Kaikki vuodot eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, mistä saatiin hyvä esimerkki eilen. Kokoonpanotehtaan työntekijän valokuvaaman puhelimen väitettiin esittävän iPhone 7:ää – tarkemmin sanottuna puhelimen uutta antenniratkaisua, jossa puhelimen takakuoren yli ei enää kulje rumaksi koettua antennijuovaa. Aikaisempien huhujen mukaan kuvissa nähty antenniratkaisu olisi tosiaan tulossa seuraavaan iPhoneen, joten tässä mielessä kuva vaikutti uskottavalta.

Meizun myyntijohtaja koki ilmeisesti suurta vääryyttä verkkohuhujen takia ja päätti korjata tiedot: kyseessä ei ole iPhone 7 vaan Meizun kehitteillä oleva Pro 6 -puhelin. Yllättävintä koko jutussa oli ehkä se, että johtaja ei tyytynyt vain sanalliseen vakuutteluun vaan julkaisi kuvankin Meizu Pro 6:sta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja