Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Whatsappin uusi versio tuo uusia teksti- ja jako-ominaisuuksia

Matti Vähäkainu

Whatsappin uusi versio tuo uusia teksti- ja jako-ominaisuuksia
Whatsapp on päivittänyt viestintäsovellustaan ja samalla lisännyt muutamia ominaisuuksia. Android-sovelluksen versio 2.12.535 tuo mukanaan mm. lihavoinnin ja kursivoinnin, kertoo Android Police.

Kursivoinnin saa käyttöön alleviivaamalla tekstin (_teksti_) ja lihavointi tapahtuu laittamalla tekstin ympärille tähdet (*teksti*). Muita muotoiluja ei ole vielä käytössä, mutta olettaa saattaa, että jatkossa tulee kenties lisää.

Toinen uudistus uudessa versiossa on dokumenttien jakaminen. Tiedostojen jakaminen on ollut jo Whatsappin ominaisuuksissa, mutta nyt sitä on laajennettu Google Drive ja Microsoft OneDrive -tuella. Dokumentteja saa jaettua jakonapin takaa Browse other docs -valinnasta. Whatsapp on myös parantanut chat-historian varmuuskopiointia lisäämällä edistymispalkin.Versio ei ole vielä jakelussa kaikille, joten uusia ominaisuuksia voi joutua vielä odottamaan. Mikäli haluaa heti ominaisuudet niin Android Police tarjoaa APK-linkin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.