Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G5 tulee Suomeen huhtikuussa

Manu Pitkänen

LG G5 tulee Suomeen huhtikuussa
LG jätti MWC-messuilla esitellyn G5-lippulaivapuhelimen julkaisupäivämäärän avoimeksi, mutta viime aikoina on tullut yhä selvempiä merkkejä puhelimen maailmanlaajuisen julkaisun ajoittuvan maaliskuun lopulle ja huhtikuun alkuun.

Suomessa puhelin saapuu verkkokauppojen tuotesivujen mukaan ennakkotilaajille huhtikuun 8. päivänä, mutta LG:n lehdistötiedotteen mukaan puhelimen varsinainen myynti alkaisi 15. huhtikuuta. Ainakin Saunalahdella ja Verkkokauppa.comissa ennakkotilaaja saa puhelimen lisäksi puhelimelle lisälaitteeksi suunnitellun kameramoduulin (arvo 99 euroa). Samaisena päivänä alkaa myös myynti Kanadassa. Yhdysvalloissa puhelimeen on mahdollista tarttua hieman aikaisemmin, maaliskuun 31. päivänä.

LG G5:n hinta Suomessa on 699 euroa.

Päivitys. Myynnin alkamisajankohtaa tarkennettu LG:n tiedotteen pohjalta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja