Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung siirtää sovelluksiaan esiasennuksesta sovelluskauppaan

Puhelinvertailu

Samsung siirtää sovelluksiaan esiasennuksesta sovelluskauppaan
Vuosien ajan yksi suurimmista valitusvirsistä Galaxy-puhelinten kohdalla on ollut ylimääräisten sovellusten määrä – laadun puutteen lisäksi. Samalla, kun yhtiö haluaa tietysti promota omia sovelluksiaan, on vähennetty esiasennettujen sovellusten määrää.

Galaxy-sarjan huippulaitteiden uusin sukupolvi on jälleen vähentänyt roskan määrää, mutta edelleen Galaxy S7:stä löytyy useita saman asian ajavia ohjelmia. Yhden merkittävistä Android-sovelluksistaan Samsung on kuitenkin siirtänyt esiasennuksesta sovelluskauppaan.

SamMobilen mukaan Samsung Music löytyy nyt ainoastaan Google Play -sovelluskaupasta. Miksi kukaan hankkisi sitten kyseistä sovelllusta, kun siitä on kerran päästy eroon? Samsungin mukaan sovellus on erityisesti suunniteltu Galaxy S7 -puhelimelle, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Edelleen Samsungilta löytyy tuskallisen paljon turhia sovelluksia, mutta kenties musiikkisovelluksen kohtalo kertoo tulevasta. Yhtiön omaa videosovellusta ei myöskään löydy esiasennettuna Galaxy S7 -laitteista. Huomattavaa on myös, että musiikkisovellus on lisätty ladattavaksi Googlen sovelluskauppaan eikä Samsungin omista sovelluksista koostuvaan lisäkauppaan.


Kenties käyttäjät tykästyvät uudistettuun Samsung Music -sovellukseen, kun sitä ei enää tyrkytetä. Uusi Samsung Music vaatii Android 6.0 Marshmallow'n.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja