Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saksalaislähde paljasti tulevan Galaxy S7:ää suuremman ja edullisemman mallin

Puhelinvertailu

Saksalaislähde paljasti tulevan Galaxy S7:ää suuremman ja edullisemman mallin
Samsungin laitteista huomio on viime aikoina keskittynyt syystäkin vain Galaxy S7:ään ja sen edge-sisarmalliin. Tulossa on kuitenkin tietysti muitakin Galaxy-sarjalaisia, jotka voivat kiinnostaa vaikkapa pienemmällä kukkarolla varustettuja.

Saksalaissivusto Winfuture.de on esitellyt vielä julkaisematonta Samsung-laitetta, joka saapuu auttamaan vähemmän älylaitteisiin rahaa panostavia, jotka haluavat silti hyviä ominaisuuksia. Galaxy J7 ei saa nimeään S7:ltä, vaan J-mallisto koostuu useammasta laitteesta, jotka on nimetty muutamien muiden Galaxy-brändin sisäisten mallistojen mukaan sisäisellä numeroinnilla.

Nyt vuotanut J7 onkin vuoden 2016 malli viime vuonna ensi kertaa esitellystä laittesta. Sen viimevuotinen sisarmalli J5 on ollut koko alkuvuoden DNA:n myydyin älypuhelin. Lisäksi se on ottanut kärkipaikan välistä myös Elisan ja Tele Finlandin myyntilistoissa ja ollut myydyimpien joukossa myös Soneralla.Uusi J7 on varustettu 5,5 tuuman ja HD-resoluution AMOLED-kosketusnäytöllä, 3 gigatavulla RAM-muistia, 16 gigatavun laajennettavalla tallennustilalla, 13 megapikselin kameralla ja kahdeksanytimisellä suorittimella. Tulossa on myös uusi versio ainakin hieman pienemmästä J5:stä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja