Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esittelee Galaxy S7:n haastajan 12. huhtikuuta

Manu Pitkänen

HTC esittelee Galaxy S7:n haastajan 12. huhtikuuta
HTC ei osallistunut millään näkyvällä tavalla tämän vuoden MWC-messuihin, mutta uusi lippulaiva on kuitenkin tulossa kevään aikana. Itse asiassa se julkistetaan 12. huhtikuuta.

Päivämäärä paljastui HTC lähettämästä kutsusta, jossa kaikkia kiinnostuneita pyydettiin seuraamaan julkistusta yhtiön verkkosivujen kautta. Varsinaista lehdistötilaisuutta ei siis aiota tällä kertaa järjestää medialle, mitä voitanee pitää merkkinä HTC:n vahvemmasta säästölinjasta. Suora verkkolähetys alkaa HTC:n verkkosivuilla Suomen ajassa kello 15.00.

Huhtikuun 12. päivänä esiteltävän lippulaivan puhelimen nimeksi on veikattu HTC 10:tä. Vaikka puhelimen nimestä onkin tiputettu One-brändi pois, uskotaan laitteen mukailevan One-mallistosta tuttua muotoilua. Puhelimessa uskotaan olevan Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja