Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendo osui sittenkin kultasuoneen? Flopiksi ennustettua sovellusta ladattu miljoona kertaa

Manu Pitkänen

Nintendo osui sittenkin kultasuoneen? Flopiksi ennustettua sovellusta ladattu miljoona kertaa
Nintendo ei ole suostunut koskemaan mobiilisovelluksiin pitkällä tikullakaan, koska se ei ole halunnut antaa ulkopuolisille mahdollisuutta hyötyä sen kehittämistä hahmoista. Todellisuus iski kuitenkin kasvoille ja vuosi sitten Nintendo kertoi aloittavansa pelien tuotannon mobiililaitteille.

Ensimmäinen uuteen strategiaan perustuva sovellus on vähän aika sitten Japanissa lanseerattu Miitomo. Sen perusajatuksena on luoda käyttäjälle virtuaalinen avatar, jonka avulla voi käydä keskusteluita muiden Miitomo-pelaajien kesken. Hahmoille on mahdollista ostaa erilaisia asusteita virtuaalisella rahalla, jota taas saa peliin oikeaa rahaa vastaan.

Markkinoilla Miitomosta povattiin floppia, mutta ennusteet voivat osoittautua vääriksi: Miitomoa ladattiin kolmen ensimmäisen saatavuuspäivän aikana yli miljoona kertaa. Sovellus on toistaiseksi saatavina vain Japanissa, mutta se on tulossa maailmanlaajuiseen jakeluun lähiaikoina. Onnistuneen lanseerauksen myötä Nintendon osakekurssi nousi peräti kahdeksan prosenttia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja