Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Testitulokset kertovat: HTC 10 päihittää Galaxy S7:n selvästi

Puhelinvertailu

Testitulokset kertovat: HTC 10 päihittää Galaxy S7:n selvästi
Alkuvuoden puhelinjulkistukset ovat takana, mutta vuosi on vielä nuori ja tulossa on monta huippulaitetta. Alkuvuoden kirkkaimmat tähdet ovat olleet tietysti tällä viikolla julkistettu iPhone SE sekä korealaisvalmistajien LG G5 ja Samsung Galaxy S7.

Laitteista kenties kirkkaimmat tähdet ovat Galaxy S7 -kaksoset, jotka ovat paitsi tekniikalta myös muotoilun puolesta maailman huippua. Laitteen speksit, mukaanlukien (Snapdragon sekä Exynos) järjestelmäpiirit, ovat suorituskyvyltään loistavia, mutta tulossa on jotain vielä vikkelämpää?
Vuodot kertovat nyt tulevan HTC-lippulaivan suorituskyvystä. Suositun AnTuTu-testialustan suorituskykytestissä nk. HTC 10 -malli päihittää Samsungin huippupuhelimen helposti – olipa kyseessä Snapdragonilla tai Exynosilla varustettu malli.

Vaikka numeroissa ei vertailla muihin tämän vuoden huippupuhelimiin, niin lukujen perusteella HTC 10 päihittää myös LG G5:n sekä vuoden nopeimmaksi väitetyn Xiaomi Mi 5:n.

HTC 10 esitellään huhtikuun 12. päivä ja olettaa sopii, että speksit ovat markkinoiden huippua.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja