Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube aikoo haastaa Periscopen

Manu Pitkänen

YouTube aikoo haastaa Periscopen
Jo unohduksiin painunut Meerkat-sovellus aloitti nykyisen live-lähetysten villityksen mobiilissa, mitä sittemmin esimerkiksi Twitterin Periscope on päässyt tehokkaasti hyödyntämään. YouTube pitää live-lähetyksiä siinä määrin mielenkiintoisena osa-alueena, että sekin on päättänyt lähteä mukaan kisaan

VentureBeatin tietojen mukaan Google kehittäisi parhaillaan YouTube Connect -nimistä sovellusta Androidille ja iOS:lle, jonka avulla voisi helposti käynnistää live-lähetyksiä oman kanavan seuraajien katsottavaksi. Toiminnallisesti kyse on Periscopen ja Facebook Liven kaltaisesta palvelusta, mutta koska YouTubella on jo erityisen vahva asema esimerkiksi vlogeissa, on sillä myös hyvät edellytykset menestyä kilpailijoita paremmin live-videoissakin.

YouTube Connectin on ajatus toimia erillisenä kuvaussovelluksena, eli se toimisi irrallaan videoiden katseluun tarkoitetusta YouTube-sovelluksesta. Palvelun julkaisuaikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta siitä voidaan kuulla esimerkiksi Google I/O -kehittäjätapahtumassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.