Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony perusti uuden pelistudion – Keskittyy ainoastaan mobiilipeleihin

Manu Pitkänen

Sony perusti uuden pelistudion – Keskittyy ainoastaan mobiilipeleihin
Sony on käynnistämässä uuden pelistudion, jonka tehtävänä on kehittää uusia mobiilipelejä hyödyntämällä PlayStationille aiemmin luotuja pelihahmoja. ForwardWorks-studion toiminta käynnistyy virallisesti 1. huhtikuuta.

ForwardWorksin ensisijainen kohdemarkkina on Japani ja muu Aasia, joten studiolta ei ainakaan alkuvaiheessa ole tulossa pelejä länsimaiden sovelluskauppoihin. Olisi tietysti hölmöä rajoittaa menestyspelien saatavuutta vain Aasiaan, joten myöhemmässä vaiheessa ForwardWorks voisi keskittyä myös länsimaihin. Vielä ei myöskään paljastettu mitä pelejä uusi studio aikoo kehittää tai milloin ensimmäisiä julkaisuita sopisi odottaa.

Myös Nintendo on hiljalleen tuomassa omia pelisisältöjä mobiililaitteisiin. Yhtiön ensimmäinen mobiilipeli, Miitomo, julkaistiin vähän aika sitten Japanissa. Parhaillaan on kehitteillä myös Pokemon Go -peli.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja