Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi Androidille jotain mitä iPhone-käyttäjät eivät saa

Puhelinvertailu

Apple julkaisi Androidille jotain mitä iPhone-käyttäjät eivät saa
Apple on julkaissut omalle musiikkisovellukselleen Android-päivityksen. Apple Musicin päivitys tuo Android-käyttäjille muutamia korjauksia ja yhden merkittävämmän ominaisuuden, joka on Android-käyttäjien yksinoikeus.

Android-käyttäjät pääsevät nauttimaan widget-lisäominaisuudesta, jollaista iOS:lle ei ole, kertoo Engadget. Widget-minisovelluksia ei tue iPhone eikä iPad, ainakaan toistaiseksi, joten kyseistä ominaisuutta ei ole voitukaan toteuttaa iOS:lle. Tätä ominaisuutta lukuuottamatta Android- ja iOS-sovellukset ovat liki täysin identtisiä.

Widget mahdollistaa nopean siirtymisen Apple Music -sovellukseen, mutta tarjoaa myös muista musiikkiwidgeteistä tutut hallintanapit. Widgetin avulla on mahdollista siis pysäyttää tai aloittaa musiikin soitto, vaihtaa seuraavaan biisiin sekä tykätä kappaleesta sydäntä painamalla.Muita päivityksiä sovellukseen olivat mm. musiikin lisääminen soittolistojen ilman kirjastoon lisäämistä sekä Beats 1 -kanavan kappaleen näkyminen ilman kanavan päälle laittamista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.