Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6s kaatuilee jatkuvasti? Tästä se johtuu

Manu Pitkänen

iPhone 6s kaatuilee jatkuvasti? Tästä se johtuu
Jos omistat iPhone 6s:n tai iPhone 6s Plussan ja olet päivittänyt jo iOS 9.3:een, niin olet ehkä huomannut sovellusten kaatuilevan avatessasi linkin. Et paini ongelman kanssa yksin, vaan moni muukin on raportoinut samanlaisesta ongelmasta.

Ongelmaan ei ole vielä kattavaa korjausta, mutta sen vaikuttavuuden laajuutta voi pienentää kytkemällä JavaScriptin pois päältä Safarin asetuksista. Asetusmuutos poistaa kaatuilun ainoastaan Safarista, eli muut sovellukset jatkavat sen jälkeenkin kaatuilua. JavaScriptin saat pois päältä avaamalla Asetukset-sovelluksen, aukaisemalla Safari-valikon ja valitsemalla valikon pohjasta "Lisäasetukset". Kytke JavaScript-kytkin pois päältä -asentoon.

Kokonaisvaltaisempi korjaus ongelmaan on päivittäminen alaspäin versioon iOS 9.2.1. Korjauspäivitys voi tulla kuitenkin hyvinkin pian, joten päivittäminen vanhempaan versioon voi osoittautua nopeasti turhaksi.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja