Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi korjauksen iOS:n linkkiongelmalle

Puhelinvertailu

Apple esitteli iPhone SE:n julkistuksen yhteydessä myös uuden iOS-version. Esimerkiksi Night Shift -toiminnon ja uusien 3D Touch -pikatoimintojen lomassa päivityksessä kuitenkin tuli mukana myös yksi ikävä bugi.

Nyt Apple on julkaissut uuden päivityksen, jonka pitäisi korjata Safarissa esiintyneen bugin. Tänään julkaistu iOS 9.3.1 saattaa korjata muutamiakin ongelmia, mutta tärkeimpänä niistä on Safari-selaimen linkit rikkonut bugi.
Ongelma oli varsin laajalle levittynyt ja kaatoi sovelluksia tai joskus jopa koko puhelimen käyttöjärjestelmän, kun linkkejä klikattiin. Päivitys on lähtenyt jakeluun OTA-päivityksenä ja sen saa ladattua myös iTunesin kautta tietokoneella.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja