Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Photos sai Androidilla muokkausten perumistoiminnon

Puhelinvertailu

Google Photos sai Androidilla muokkausten perumistoiminnon
Google on julkaissut uuden version Google Photos -sovelluksesta Androidille. Nyt sovellukseen on saatu muokkauksen peruminen, joka on toistaiseksi puuttunut ominaisuusvalikoimasta.

Aiemmin käyttäjät ovat voineet kyllä muokata kuvia, mutta kun muokkaus on tallennettu poistumalla muokkaustilasta niin kuvista on tallennettu aina uudet versiot, joten muokkauksen peruminen ei ole onnistunut. Lisäksi usein kuvista on turhaan ollut monia, toisistaan hyvin vähän eroavia versioita.
Nyt kuvan muokkaukset tallentuvat muistiin ja ne voi perua koska vain jälkikäteen. Myöskään kopioista ei tarvitse enää huolehtia, koska kuvista ei enää luoda tarpeetta uusia versioita. Kopion voi luoda halutessaan edelleen samasta oikean ylänurkan valikosta, josta löytyy myös perumistoiminto.

Google Photo v1.17 on saatavilla nyt sovelluskaupasta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja