Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iPhone SE laitettiin kidutustestiin

Puhelinvertailu

Uusi iPhone SE laitettiin kidutustestiin
YouTube-testaaja JerryRigEverything on julkaissut videon uudesta iPhonesta ja sen kestävyydestä. Kidutuspenkkiin asetettu iPhone SE saa vastaansa kaikenlaisia tosimaailman haasteita ja esineitä, sekä tietysti tuhoa tekeviä työkaluja. Miten tämä vanhalla designilla varustettu iPhone pärjäsi?

Videossa on mukana sekä naarmuuntumistesti, näytön polttotesti että taipuvuustesti. iPhone SE:n näyttö naarmuuntuu samaan tapaan kuin esimerkiksi Galaxy S7, joten näytön lasipinnan osalta laite on nykytasolla.

Takakameran päällä on käytetty myös kestävää lasia, joka on parempi kuin joissain muovipinnalla varustetuissa puhelimissa. Sama pitää paikkansa kotinäppäimen kohdalla. Joissain Galaxy-laitteissa kotinäppäimen pinta on muovia, joka naarmuuntuu helpommin.

Takaosan alumiini puolestaan naarmuttuu iPhone SE:ssä suhteellisen helposti. Siihen on hyvin mahdollista saada pintapuolisia naarmuja jopa avaimilla. Laitteen IPS-näyttö kesti kuumuutta puolestaan paremmin kuin Samsungin AMOLED-näytöt, johon jäi pysyvä jälki sytkärin liekistä.Taivutustestissä tulos ei ole iPhonelle täydellinen, sillä se taipui hieman sivulta, joka aiheutti pienen railon. Laite ei kuitenkaan kärsinyt pitkäpuolista vauriota vaikeammin, joten se päihitti muutamia Android-puhelimia.

Kaikkiaan iPhone SE vaikuttaa hyvin valmistetulta, vaikka onkin Applen budjettimalli, joka luottaa muutaman vuoden vanhaan designiin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.