Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC hehkuttaa uudella videolla "kympin" tehokasta äänentoistoa

Puhelinvertailu

Isoista Android-merkeistä Samsung, LG ja Sony ovat jo esitelleet uudet huippumallinsa, mutta Huaweilta ja HTC:lta niitä odotellaan edelleen.

HTC:n julkistusvuoro on kuitenkin tulossa viikon kuluttua, kun yhtiö järjestää julkistustilaisuuden verkkolähetyksen muodossa. Taiwanilaisyhtiö on hehkuttanut tulevaa julkistusta jo muutaman viikon ajan Power of 10 -kampanjan voimin. Tuoreimmassa "tiiseröinnissä" hehkutetaan HTC 10:n äänentoistoa.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja