Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft hylkää Lumia-malliston? Uudet puhelimet esitellään ensi vuonna

Manu Pitkänen

Microsoft hylkää Lumia-malliston? Uudet puhelimet esitellään ensi vuonna
Microsoft vahvisti jo Buildissa, että Windows 10 Mobilen osalta kehittäjien suuntaan ei ole tämän vuoden aikana tulossa mitään isoja uutisia. Sama tieto näyttäisi pätevän myös laitteistoon.

Microsoftilta ei ole tulossa tämän vuoden aikana uusia high-end-puhelimia, vaan viime vuoden lopulla julkaistut Lumia 950 ja Lumia 950 XL pysyvät asemissaan aina ensi vuoden alkuun saakka. Windows Centralin mukaan Microsoft ei itse asiassa kehittäisi enää lainkaan Lumia-mallistoon uusia puhelimia, vaan kehitystyöpanokset on laitettu vuoden 2017 alussa lanseerattaviin Surface-puhelimiin.

Surface-puhelimien avulla Microsoft aloittaisi puhelinliiketoiminnan kuin puhtaalta pöydältä. Kolmesta puhelimesta koostuva mallisto esitellään Windows Centralin mukaan samoihin aikoihin kun Microsoft paljastaa niin sanotun Redstone 2 -päivityksen Windows 10:lle. Samassa tilaisuudessa voidaan nähdä uudet versiot muistakin Surface-laitteista.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.