Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung pääsi taas nousukantaan kiinni – Galaxy S7 on ollut menestys?

Manu Pitkänen

Samsung pääsi taas nousukantaan kiinni – Galaxy S7 on ollut menestys?
Samsung odottaa yhtiön alkuvuoden sujuneen paremmin kuin markkinoilla on odotettu. Tammi-maaliskuun ohjeistuksen mukaan Samsungin liikevaihdon odotetaan olevan 48–50 biljoonaa wonia (36–38 miljardia euroa) ja liiketuloksen 6,5–6,7 biljoonaa wonia (4,9–5,1 miljardia euroa).

Koska kyse on tässä vaiheessa vielä pelkkä ohjeistus, eikä siis varsinainen tulosjulkistus, ei Samsung kertonut sen tarkemmin miten sen eri yksiköiden tuloksentekokyky on kehittynyt. Markkinoilla seurataan erityisesti Samsungin älypuhelinliiketoiminnan kehityssuuntaa, sillä se on heilutellut yhtiön lukuja viimeisen viiden vuoden aikana kaikista eniten.

Julkaistujen lukujen perusteella on syytä olettaa maaliskuun alussa julkaistun Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen myynnin sujuneen hyvin. Markkinoilla odotetaan puhelimien mahdollistavan Samsungin älypuhelindivisioonalle vuositasolla ensimmäisen liikevoiton parannuksen kolmeen vuoteen.

Samsung julkaisee tuloksensa huhtikuun lopulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja