Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällaiseen kuvanlaatuun Huawein uusi P9 kykenee

Manu Pitkänen

Tällaiseen kuvanlaatuun Huawein uusi P9 kykenee
Huawein eilen esittelemien P9- ja P9 Plus -puhelimien kovin juttu oli ehdottomasti niiden kaksoiskamerajärjestelmä. Alta löytyy näytekuvia siitä, millaisia kuvia ammattilaisten (EyeEM) käsissä puhelimilla pystyy ottamaan.

Kuvat eivät ole täydessä resoluutiossaan, joten niiden liian yksityiskohtaista tarkastelu on melko turhaa.

P9:ssä ja P9 Plussassa on siis kahdesta kamerakennosta koostuva kamera. Kennoista ensimmäinen on Sonyn valmistama 12 megapikselin RGB-sensori, jota käytetään kuvien värien määrittämiseen. Sen pariksi on valittu mustavalkoisia kuvia tuottava monokromaattinen kenno. Ajatuksena ei ole, että kennoa käytettäisiin mustavalkoisten kuvien ottamiseen, vaan sen tarkoituksena tarjota värikennolle tarkempaa valaistusinformaatiota. Huawein mukaan P9:n kamera pystyy keräämään jopa 90 prosenttia enemmän valoa kuin Galaxy S7 ja 270 prosenttia enemmän kuin iPhone 6s.Teknisten tietojen mukaan optista kuvanvakainta puhelimessa ei ole. Valokuvaamisessa tämä ei välttämättä ole iso puute, mutta videokuvauksessa optinen kuvanvakain olisi mukava ominaisuus. P9:n erikoisuuksiin kuuluu myös kattava valikoima erilaisia automaattitarkennusmenetelmiä: laser-ohjattu tarkennus, kontrastipohjainen tarkennus ja syvyystarkennus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja