Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nopeimmat Galaxy- ja iPhone-mallit nopeusvertailussa

PuhelinvertailuNopeusvertailut Galaxy S7 -mallien välillä ovat kertoneet, että mm. Euroopassa myytävä Exynos-järjestelmäpiirillä varustettu versio on se tämän tehokkain Galaxy-malli. Entä miten se pärjää Applen lippulaivamallia vastaan?
PhoneBuff on julkaissut vertailuvideon, jossa kilpailevat Galaxy S7:n Exynos-malli sekä Applen paras malli eli iPhone 6s Plus. Kyseessä ei ole tietysti Applen uusin malli, mutta koska iPhone SE:n suorituskyky on heikompi kuin edeltävän lippulaivamallin, niin on luonnollista testata myös kokonsa puolesta lähempänä toisiaan olevat mallit.

Vaikka iPhone 6s Plus on yli puoli vuotta vanha laite, niin se on PhoneBuffin vertailussa syystä. Kyseessä on testin siihenastinen ykköstilan haltija, joka päihitti Snapdragonilla varustetun Galaxy S7 edgen.

Snapdragon-versio otti samaisessa testissä kuonoon iPhonelta ihan kunnolla, mutta tällä kertaa kisa on tiukempi. Samsung tosin häviää tälläkin kertaa, mutta vain 10 sekunnin erolla parin minuutin testissä. Applen käyttöjärjestelmän ja sovellusten nopeudesta ei ole siis paljon parannettavaa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja