Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC 10:n tekniset tiedot vuotivat

Manu Pitkänen

HTC 10:n tekniset tiedot vuotivat
HTC:n tämän vuoden lippulaivapuhelimesta tiedetään jo melkein kaikki oleellinen, vaikka varsinainen esittelytilaisuus onkin vasta huomenna. Yllätyksen pilaamisesta ovat pitäneet huolta useat vuodot, kuten hollantilaisen GSMHelpdeskin tuorein paljastusartikkeli.

GSMHelpdesk ei ole itse päässyt käsiksi puhelimeen, mutta luotettavaksi koettu lähde on kuitenkin luovuttanut sivustolle kuvia tietoja puhelimesta. Kuten aiemmista vuotokuvista on voitu päätellä, tulee HTC 10 muistuttamaan aiempia One-sarjan puhelimia, vaikka uutuuslaitteen nimessä ei One-brändiä enää käytetäkään.

Puhelimessa on 5,2 tuuman QHD-näyttö, jonka alapuolelle ovat löytäneet tiensä kapasitiiviset painikkeet sekä sormenjälkilukijalla varustettu kotinäppäin. Sormenjälkilukijan sanotaan olevan erittäin nopea ja avaavan puhelimen lukituksesta 0,2 sekunnissa. Suorituskyvystä vastaa Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri ja neljä gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 32 tai 64 gigatavua, minkä lisäksi puhelimesta löytyy muistikorttipaikka. Puhelimen pohjasta löytyy moderni USB-C-liitäntä.HTC 10:n markkinoinnin keskiöstä löytyy äänentoisto ja kuvausominaisuudet. Puhelimessa on 12 megapikselin "UltraPixel-kamera", josta löytyy lisäksi f/1,8-aukon optiikka ja optinen kuvanvakautus. Videokuvauksessa äänentallennus on mahdollista jopa 24 bitin tarkkuudella ja äänentoistossakin on siirrytty "BoomSound HiFi" -tekniikkaan. Etukamerassa on viiden megapikselin kenno, jonka f/1,8-tasoinen optiikka on niin ikään optisesti vakautettu.

Akun kapasiteetiksi mainitaan 3000 milliampeerituntia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.