Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC 10:n videoesittely vuoti – julkistus alkaa pian

Puhelinvertailu

HTC esittelee uuden lippulaivansa Suomen aikaa kello 15.00, eli aivan hetken kuluttua. Hätäiset hands-on-bloggaajat ovat kuitenkin jo julkaisseet videonsa uutukaisesta.

Kuten alla olevasta videosta voidaan kuulla, on HTC 10 tarkalleen sellainen kuin huhuissa on sen väitettykin olevan. Puhelimeissa on 5,2-tuumainen QHD-näyttö, SNapdragon 820 -prosessori, paljon keskusmuistia, 12 megapikselin UltraPixel-kamera, jonka f/1,8-tasoinen optiikka on optisesti vakautettu.

Mikäli haluat katsoa puhelimen varsinaisen julkistustilaisuuden, niin se tulee nähtäväksi HTC:n verkkosivuille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja