Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lista: Nämä ovat kaikkein koukuttavimmat sovellukset

Manu Pitkänen

Lista: Nämä ovat kaikkein koukuttavimmat sovellukset
Oneline-kyselytutkimuksista tunnettu SurveyMonkey laajeni viime viikolla mobiilisovellusten analytiikkaan uuden Intelligence-palvelun myötä. Palvelun julkaisun kunniaksi SurveyMonkey esitteli myös palvelun analyysin kaikkein addiktoivimmista sovelluksista.

Sovellukset esitettään SurveyMonkeyn listalla addiktointikyvyn mukaisessa järjestyksessä. Addiktion mittarina käytetään sovelluksen käyttöpäiviä yhden viikon aikana. Mittaustavasta ei kuitenkaan kerrottu tämän enempää, eli ei ole täysin selvää minkä raamien mukaan sovellusta käytetään yhden päivän ajan ja milloin vain puolet päivästä.
Listan ykköseksi nousi joka tapauksessa vähemmän yllättäen yhteisöpalvelu Facebook, jota käytettiin SurveyMonkeyn mukaan viikon aikana yhteensä 5,8 päivää. Listan kolmannella sijalla on niin ikään jatkuvasti uutta sisältöä käyttäjänsä saataville suoltava Snapchat. Tähän väliin iski yllättäen Lionmobin Power Battery, jonka avulla käyttäjä voi optimoida puhelimensa virrankulutusta ja pitkittää näin akkukestoa. Sovellus toiminee paljon paljon taustalla, minkä SurveyMonkey tulkitsee todelliseksi käytöksi.

SurveyMonkeyn mittausmetodien perusteella Clash of Clans tai Candy Crush Saga eivät olisi erityisen addiktoivia sovelluksia, sillä pelit löytyvät sijoilta 18 ja 50. Sovelluskauppojen tuottavuuslistojen perusteella ihmiset tuntuvat kuitenkin olevan varsin hyvin koukussa Clash of Clansiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja