Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelimien tuotanto alkaa Salossa ensi kuussa

Manu Pitkänen

Älypuhelimien tuotanto alkaa Salossa ensi kuussa
Ylen Kova talous -haastattelussa vieraillut Turing Robotics Industriesin toimitusjohtaja Steve Chao kertoo Turing Phone -puhelimien tuotannon käynnistyvän Salossa toukokuun aikana. Yhtiöllä on tällä hetkellä 14 työntekijää.

Haastattelussa Chao kertoo yhtiön tavoitteeksi myydä 60 000–70 000 puhelinta vuodessa ympäri maailmaa, mutta Salon laitoksen kapasiteetin puolesta yhtiö pystyisi vastaamaan myös noin viisinkertaiseen kysyntään. Turing Phonen käyttöjärjestelmäksi valittiin Androidin sijaan Jollan kehittämä Sailfish OS.

Turing Phonen ennakkotilaukset käynnistyivät jo viime syksynä, jolloin tilauksia saatiin 12 000 kappaletta. Noin kolmannes kuitenkin on perunut tilauksensa viivästyneen lanseerauksen takia. Chaon mukaan ennakkotilauskampanjan ajatuksena oli kuitenkin lähinnä tunnustella kysynnän määrää. Varsinainen myynti hoidetaan muita myyntikanavia pitkin. Puhelimen myyntivaltiksi on nostettu tietoturva.

Chaon haastattelu on katsottavissa Ylen verkkosivuilta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja