Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android N tuo mukanaan iPhone 6s:n tärkeimmän ominaisuuden

Matti Vähäkainu

Android N tuo mukanaan iPhone 6s:n tärkeimmän ominaisuuden
Androidiin on huhuttu käyttöjärjestelmälaajuista painetunnistusta iPhone 6s -julkaisusta asti. Apple toi 3D Touchin iPhone 6s:ssä, mutta Android-puolellakin vastaavankaltaista ominaisuutta esiteltiin samoihin aikoihin Huawein Mate S:ssä.

Nyt ominaisuuden saapuminen virallisesti Androidin sisäänrakennettuna on vahvistunut Google toimesta, kertoo Phandroid.

Huawein lisäksi toinen kiinalaisvalmistaja Meizu on jo esitellyt Pro 6 -puhelimessa painetunnistusta. Lisäksi huhut ovat kertoneet Samsungin suunnittelevan ominaisuutta tuleviin puhelimiin. Googlen dokumentit kertovat, että ominaisuutta tuetaan Android N:ssä koko järjestelmän laajuisesti, joka avustaa tietysti merkittävästi valmistajia.

Ominaisuus tukee pitkälti Applen 3D Touchin kaltaisia toimintoja, mutta näiden lisäksi Google mahdollistaa pikavalintojen muokkaamisen. Dokumenttien mukaan pikavalintoihin voi valita haluamansa viisi toimintoa sovelluksesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja