Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudesta Android-puhelimesta löytyi yllättävä ominaisuus – Tukee Applen tekniikkaa

Manu Pitkänen

Uudesta Android-puhelimesta löytyi yllättävä ominaisuus – Tukee Applen tekniikkaa
HTC:n tällä viikolla esittelemän 10-älypuhelimen teknisistä tiedoista löytyy varsin yllättävä tieto. Puhelin tukee Applen AirPlaytä.

AirPlay on iPhoneissa, iPadeissä ja Apple TV:ssä käyttämä langaton tekniikka, jonka avulla voi lähettää sisältöjä laitteesta toiselle, kun laitteet ovat vain samassa verkossa. HTC 10:n tapauksessa AirPlay tuki rajoittuu vain musiikkiin suoratoistoon eli videoita HTC 10:stä ei pysty lähettämään Apple TV:hen AirPlayn välityksellä.

AirPlaytä on voinut käyttää tähänkin asti Android-puhelimilla, mutta siihen on vaadittu kolmannen osapuolen epävirallinen ohjelma (eism. Allcast). Tämä on ensimmäinen kerta, kun Android-laitteesta löytyy natiivi tuki AirPlaylle. AirPlayn tarjoaminen kilpailijoiden käyttöön on mielenkiintoinen uusi piirre Applen strategiassa, sillä tähän asti yhtiö on pyrkinyt pitämään kaiken omissa hyppysissään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.