Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein uuden lippulaivan halvempi versio ilmestyi jo verkkokauppaan

Puhelinvertailu

Huawein uuden lippulaivan halvempi versio ilmestyi jo verkkokauppaan
Huawein puhelinmalliston kärkipään muodostavat P9 ja P9 Plus esiteltiin jo viime viikolla. Edullisempaa puhelinta vailla olevien pettymykseksi P9-sarjaan kuuluvaa halvempaa P9 Liteä ei kuitenkaan tilaisuudessa nähty.

Kovin pitkään P8 Liten seuraajaa ei kuitenkaan näillä näkymin tarvitse odotella, sillä puhelimen tekniset tiedot ja kuvat ovat vuotaneet jo nettiin. Kaiken lisäksi romanialainen Cel.ro-verkkokauppa on lisännyt puhelimen valikoimiinsa. P9 Lite maksaa verkkokaupan mukaan 1209 leuta eli noin 270 euroa.

Verkkokauppojen tietoihin ei välttämättä kannata uskoa sokeasti, mutta P9 Liten väitetty hinta vaikuttaa täysin mahdolliselta. Huawein P8 Liten julkaisuhinta oli vuosi sitten suunnilleen yhtä paljon.

Puhelimessa kerrotaan olevan HiSilicon Kirin 650 -suoritin, 5,2 tuuman Full HD -näyttö ja 13 megapikselin kamera.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja